نتایج کنکور فردا اعلام می‌شود/ آغاز ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون در روزهای آینده

:::آرشیو:::

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: نتایج کنکور سال ۱۴۰۰ فردا اعلام می‌شود.

فاطمه زرین آمیزی  اظهار کرد: فردا دوشنبه ۱۱ مردادماه نتایج کنکور ۱۴۰۰ اعلام می‌شود، چند روز پس از اعلام نتایج کنکور، انتخاب رشته آغاز می‌شود.

وی افزود: هم‌زمان ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها برای کسانی که در کنکور ثبت‌نام کرده‌اند یا نکرده‌اند آغاز می‌شود.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: ۹۰ درصد ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌ها از طریق رشته‌های بدون آزمون تکمیل می‌شود. رشته‌های بدون آزمون صرفاً برای دانشگاه غیردولتی نیست بلکه در دانشگاه‌های دولتی و دوره‌های روزانه نیز رشته‌های بدون آزمون وجود دارد.

سرای نو آوری  | آدرس دانشگاه | نقشه هوایی دانشگاه شماره های تماس | ارتباط مستقیم با رئیس واحد |  سامانه مبدا