آغاز ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

۱۵ تیر؛ آغاز ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال اول سال تحصیلی این دانشگاه از ۱۵ تیرماه خبر داد.
شنبه ۱۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۰۹:۰۹
۱۵ تیر؛ آغاز ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان این دانشگاه برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401ـ 1400 از 15 تیرماه آغاز و تا 15 مردادماه ادامه دارد.

وی تأکید کرد: با برنامه ریزی‌های صورت‌ گرفته، تدابیری اندیشیده شده تا نتیجه درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان قبل از آغاز ترم اعلام شود.

دکتر جهان بین با بیان اینکه متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی www.monada.iau.ir مراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند، گفت: تمامی مراحل فرآیند رسیدگی به درخواست های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی خودداری کنند.

دکتر جهان بین اظهار داشت:‌ به منظور فراهم آمدن حداکثر تسهیلات برای دانشجویان، روند انجام امور در سامانه منادا به نحوی طراحی شده که نیازی به تردد دانشجو بین واحدهای دانشگاهی مبداء و مقصد جهت پیگیری درخواست نباشد.