مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی وزارت علوم تمدید شد

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور اعلام کرد: مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی وزارت علوم تمدید شد.

مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی وزارت علوم تمدید شد

فاطمه زرین آمیزی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و کنکور گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدام پیمانی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۴۰۰ تمدید شد.

وی افزود: متقاضیان می‌توانند تا روز چهارشنبه ۲۶ خردادماه با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور ثبت‌نام کنند.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: همچنین اصلاحات دفترچه راهنمای شرکت در آزمون استخدامی وزارت علوم در سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار گرفته است و داوطلبانی که قبلاً ثبت‌نام کرده‌اند می‌توانند در صورت لزوم اطلاعات ثبت‌نامی خود را ویرایش کنند.

آزمون استخدام پیمانی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال ۱۴۰۰ در روز ۲۳ مردادماه برگزار خواهد شد.