دریافت مدارک دانش‌آموختگان علوم پزشکی مجازی شد

سامانه مجازی دریافت مدارک دانش‌آموختگان علوم پزشکی راه‌اندازی شد و از این پس دانشگاه‌های علوم پزشکی به‌صورت حضوری دانش‌آموختگان را نمی‌پذیرند.

دریافت مدارک دانش‌آموختگان علوم پزشکی مجازی شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سامانه مجازی دریافت مدارک دانش‌آموختگان از سوی مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی راه‌اندازی شده است تا دانش‌آموختگان بدون نیاز به حضور در دانشگاه با ارسال مدارک از طریق سایت، مدارک مورد نیاز خود را از طریق اداره پست جمهوری اسلامی ایران دریافت کنند.

هدف از ایجاد سامانه اطلاع از تمامی قوانین و آیین‌نامه‌های آموزشی، حذف رفت‌وآمدهای غیرضروری و پیشگیری از تحمیل هزینه‌های مالی و بروز خطرات جانی، صرفه‌جویی در هزینه سفرها و اقامت در شهر محل دانشگاه، امکان اطلاع‌رسانی به دانش‌آموختگان در اسرع وقت به‌صورت آنلاین و ساده‌سازی و سرعت بخشیدن برای اطلاع‌رسانی به دانش‌آموختگان است.

دانش‌آموختگان باید در نظر داشته باشند که از این پس دانشگاه‌های علوم پزشکی از پذیرش حضوری دانش‌آموختگان معذور خواهند بود و از همین رو باید افراد فرم عضویت را با توجه به دستورالعمل اعلام شده تکمیل کنند و منتظر ارسال کلمه عبور پس از تأیید دانش‌آموختگی خود باشند.

در هنگام درج مشخصات، اطلاعات مربوط به آخرین رشته و مقطع تحصیلی خود را که در دانشگاه علوم پزشکی گذرانده‌اند باید وارد کنند و به علت اهمیت صحت ثبت اطلاعات دریافتی دقت لازم در هنگام ورود اطلاعات به عمل آورند. پس از ورود اطلاعات و ذخیره اطلاعات، یک کلمه عبور به شماره همراه فرد دانش‌آموخته ارسال می‌شود.

مسئولیت صحت اطلاعات درج شده در سامانه با شخص متقاضی است و باید در ورود اطلاعات دقت لازم را به عمل آورد زیرا اطلاعات درج شده تنها تا زمانی که به تأیید کارشناسان اداره دانش‌آموختگان دانشگاه نرسیده باشد قابل ویرایش و اصلاح است و بعد از تأیید امکان تغییر اطلاعات توسط متقاضی وجود ندارد. راهنمای عضویت و سایر اطلاعات لازم درباره فرآیند عضویت و ثبت‌نام در سامانه در مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت منتشر شده است.

آدرس دانشگاه | نقشه هوایی دانشگاه شماره های تماس | ارتباط مستقیم با رئیس واحد | ارتباط با دفتر بازرسی سامانه مبدا