دفترچه انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های پزشکی

:::آرشیو:::

دفترچه انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد + لینک دانلود

سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۵۴

دفترچه راهنمای انتخاب رشته مرحله تکمیل ظرفیت رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی منتشر شد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، ثبت‌نام در مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی از صبح امروز سه‌شنبه ۲۸ بهمن‌ماه آغاز شد و تا روز دوم اسفندماه ادامه دارد.

متقاضیان برای ثبت‌نام باید به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی مراجعه کنند.

هزینه ثبت‌نام ۵۲۰ هزار ریال است که داوطلبان می‌توانند با استفاده از کارت‌های عضو شبکه شتاب و رمز دوم اینترنتی آن را پرداخت کنند.

داوطلبان برای ثبت‌نام در این مرحله باید در کنکور گروه تجربی سال ۹۹ مجاز شده باشند. هر یک از متقاضیان می‌توانند ۱۰۰ کدرشته را انتخاب کنند.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته از اینجا قابل مشاهده است.