دوره دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی

🔹آخرین مهلت ثبت نام:  ۲۸ آبان ۹۹
🔹مصاحبه تلفنی و مجازی از ۲۴ الی پایان آبان ماه ۹۹
🔹شروع دوره: هفته اول آذرماه ۹۹
🔹جلسه آنلاین توجیهی تا پایان آبان ماه برگزار میگردد.
🔸فراگیری صفر تا صد یک مهارت تخصصی در حوزه فناوری اطلاعات(دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی) به صورت آزاد با پرداخت ۱.۵۰۰.۰۰۰ تومان و بدون هزینه با عقد قرارداد بورسیه ای برای منتخبین در مصاحبه.
🔶🔶فرصت تجربه فعالیت عملی در مشاغل مرتبط با صنایع،معادن و کشاورزی استان و همچنین جذب و استخدام برگزیدگان در مشاغل مرتبط در حوزه IT در استان و کشور.
🔸معرفی به شتاب دهنده ها و مراکز حمایتی در صورت تشکیل تیم‌های استارتاپ
🔸 اعطای مدرک معتبر مورد تایید دانشگاه آزاد اسلامی
کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:
💻 www.pouyeshpishtazi.ir
☎️ 021-28422192
دانشگاه آزاد واحد سمیرم:
📞031-53660131
مرکز آموزش فنی و حرفه ای سمیرم:
📞031-53660181

✅ با حمایت و بورسیه شرکت سرمایه گذاری الماس هشت بهشت و با همکاری اداره کار،تعاون و رفاه اجتماعی،دانشگاه آزاد اسلامی و مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان سمیرم از داوطلبین،دانشجویان،فارغ التحصیلان و جویندگان کار دعوت به عمل می آید.🔹آخرین مهلت ثبت نام:  ۲۸ آبان ۹۹🔹مصاحبه تلفنی و مجازی از ۲۴ الی پایان آبان ماه ۹۹🔹شروع دوره: هفته اول آذرماه ۹۹🔹جلسه آنلاین توجیهی تا پایان آبان ماه برگزار میگردد.
کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام:💻 www.pouyeshpishtazi.ir☎️ 021-28422192دانشگاه آزاد واحد سمیرم:📞031-53660131مرکز آموزش فنی و حرفه ای سمیرم:📞031-53660181

دانلود فایل های مربوطه

دوره دیجیتال مارکتینگ و برنامه نویسی
نوع فایل : mp4