روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

زمان آغاز مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد

مصاحبه رشته گرایش‌های آزمون دکتری تخصصی و دوره دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی به صورت متمرکز از شنبه آینده ۲۲ تیر ماه آغاز می‌شود.
شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۰۲
زمان آغاز مصاحبه‌های دکتری دانشگاه آزاد اسلامی مشخص شد
به گزارش ایسنا، نتایج اولیه دعوت به مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی چندی پیش اعلام شد و آن دسته از داوطلبانی که در یک یا چند کد رشته گرایش دعوت به مصاحبه شده بودند نسبت به ثبت نام به منظور شرکت در مصاحبه اقدام کردند.
همچنین از هفته اول تیرماه نتایج اولیه دوره دکتری تخصصی بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) سال ۱۳۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شده و داوطلبان این دوره نیزمی‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی https://azmoon.iau.ac.ir/ با وارد کردن شناسه ثبت نام که در زمان ثبت نام دریافت کرده اند و کد ملی از نتیجه خود مطلع شوند.
مصاحبه تمام رشته گرایش‌های دوره دکتری تخصصی و دوره دکتری بدون آزمون سال ۹۸ به صورت متمرکز از شنبه آینده ۲۲ تیرماه در تهران برگزار می‌شود.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده است که زمان و نحوه شرکت داوطلبان در مصاحبه این دوره متعاقباً اعلام خواهد شد.

آدرس دانشگاه | نقشه هوایی دانشگاه شماره های تماس | ارتباط مستقیم با رئیس واحد | ارتباط با دفتر بازرسی هیات نظارت