۱۸ تیر، آخرین مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی نیمسال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۸ تیر ادامه دارد.
چهارشنبه ۱۲ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۲۲
۱۸ تیر، آخرین مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش ایسنا، ثبت‌نام نقل و انتقال و میهمانی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای نیمسال اول ۹۹-۹۸ دانشگاه آزاد اسلامی، ۱۸ تیرماه پایان می‌یابد، لذا متقاضیان باید برای ثبت نام به سامانه منادا به نشانی http://monada.iau.irمراجعه کرده و ثبت نام خود را کامل کنند.
دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرده است که تمامی مراحل و فرآیند رسیدگی به درخواست‌های نقل و انتقال و میهمانی از طریق سامانه منادا قابل پیگیری است و متقاضیان از مراجعه حضوری به سازمان مرکزی دانشگاه خودداری کنند.

آدرس دانشگاه | نقشه هوایی دانشگاه شماره های تماس | ارتباط مستقیم با رئیس واحد | ارتباط با دفتر بازرسی هیات نظارت