انجام گزارش کار پایان نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در یک سامانه جامع

قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از انجام تمام امور مرتبط با گزارش کار پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی این دانشگاه خبر داد.
یکشنبه ۲۵ فروردین ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۴
انجام گزارش کار پایان نامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی در یک سامانه جامع
به گزارش دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی، ابلاغیه انجام تمام امور مرتبط با گزارش کار پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را خطاب به رؤسای استان‌ها، واحدهای جامع مستقل، رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما صادر کرد.
در این ابلاغیه آمده است: «در راستای پیاده سازی نظام پایش آزاد (پژوهش اثرگذار یکپارچه شبکه ای دانشگاه آزاد اسلامی)، سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی به آدرس https://ris.iau.ac.ir/ راه اندازی شده است.
با توجه به اینکه از یکم اردیبهشت ماه انجام تمام امور مرتبط با گزارش کار پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی باید از طریق سامانه مذکور انجام پذیرد، بنابراین انجام نظارت بر تمهید مقدمات توسط واحدها دانشگاهی برای استفاده از این سامانه بر عهده رؤسای استانی است
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر قائم مقام رئیس دانشگاه در امور آموزش عالی و ساماندهی پژوهش‌های تحصیلات تکمیلی، ابلاغیه انجام تمام امور مرتبط با گزارش کار پایان نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری در سامانه جامع مدیریت امور پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را خطاب به رؤسای استان‌ها، واحدهای جامع مستقل، رؤسای واحدها، مراکز آموزشی و سازمان سما صادر کرد.