از امروز؛ ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کنکور آغاز شد

دوشنبه , ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۰۰

از امروز؛

ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کنکور آغاز شد

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی پژوهشی گروه دانشگاه ، ثبت‌نام در رشته‌های بدون آزمون کنکور از امروز آغاز شد و تا ششم شهریور ۹۸ ادامه دارد.

این ثبت‌نام برای پذیرش دانشجو در دانشگاه‌های دولتی، غیردولتی، غیرانتفاعی و پیام‌نور مهر ۹۸ است.

دفترچه راهنمای انتخاب رشته از روز ۱۷ بهمن ۹۷ از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور در دسترس علاقه‌مندان قرار گرفته است.

داوطلبان نظام جدید آموزشی (۶-۳-۳) و نظام سالی واحدی و دارندگان دیپلم نظام آموزشی متوسطه می‌توانند رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها را انتخاب کنند.

دارندگان دیپلم فنی و حرفه‌ای و کار دانش نظام قدیم هنرستان که مدرک پیش‌دانشگاهی یا کاردانی نداشته باشند نمی‌توانند از امکان تحصیل در رشته‌های بدون آزمون دانشگاه‌ها استفاده کنند.