کلید سوالات آزمون دکتری منتشر شد

کلید اولیه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

کلید سوالات آزمون دکتری منتشر شد
حسین توکلی مشاور عالی رئیس سازمان سنجش آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: کلید اولیه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد و داوطلبان می‌توانند با انتخاب گروه امتحانی، شماره پاسخنامه، نوع دفترچه و عنوان دفترچه کلید مربوطه را مشاهده کنند.
کلید اولیه غیر قابل استناد است و پس از دریافت نظرات داوطلبان و صاحب نظران، کلید نهایی سوالات تهیه و بر اساس آن کارنامه داوطلبان استخراج می‌شود.
نظرات داوطلبان فقط از طریق اینترنت و فرم مربوطه دریافت می‌شود و به موارد ارسالی از طریق دیگر رسیدگی نمی‌شود.
آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال ۹۸ در دوره های روزانه و شبانه دانشگاه ها، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه ها و موسسات  آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پردیس های خودگردان دانشگاه ها جمعه سوم اسفند در ۷ گروه و ۲۴۵ کدرشته امتحانی، ۵۸ شهرستان و ۱۰۴ حوزه امتحانی برگزار شد.