امروز؛ مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب به پایان می‌رسد

شنبه , ۰۴ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۰۴:۰۰

امروز؛ مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب به پایان می‌رسد

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه ، مهلت ثبت‌نام در فراخوان جذب هیئت علمی در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز یکشنبه ۵ اسفند به پایان می‌رسد.

براساس اعلام مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم مهلت درنظر گرفته شده تمدید نخواهد شد.

براساس برنامه زمان‌بندی پیش‌بینی شده فرآیند رسیدگی پرونده‌های جذب در دانشگاه‌ها از همین هفته آغاز می‌شود و دانشگاه‌ها ۱۰۷ روز وقت دارند تا نتایج بررسی خود را به مرکز جذب هیئت علمی وزارت علوم ارائه دهند.

بررسی نهایی ۴۰ روز در هیئت مرکزی جذب ادامه دارد و تا ۳۰ تیر ۹۸ نتایج نهایی فراخوان بهمن اعلام خواهد شد.