امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در کنکور سراسری

امروز آخرین مهلت ثبت‌نام در کنکور سراسری

مهلت ثبت‌نام در آزمون سراسری سال ۹۸ ساعت ۲۴ امروز به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه  ثبت‌نام در کنکور سراسری از ۲۴ بهمن‌ آغاز شد و با در نظر گرفتن مهلت تمدید شده، ساعت ۲۴ امشب به پایان می‌رسد.

کنکور سراسری سال ۹۸ در روزهای ۱۳ و ۱۴ تیر در پنچ گروه آزمایشی و رشته‌های با آزمون دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

داوطلبان امکان شرکت در دو گروه آزمایشی را دارند و برای هر یک باید ۲۷ هزار و ۵۰۰ تومان پرداخت کنند. هزینه ثبت علاقه‌مندی دانشگاه‌های غیرانتفاعی و پیام‌نور ۱۳ هزار و ۸۰۰ تومان است.

علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی هم باید در کنکور سراسری ثبت‌نام کنند و نیازی به پرداخت هزینه اضافی ندارند.

امسال این امکان به دانش‌آموزان فنی و حرفه‌ای و کاردانش داده شده تا در صورت اخذ دیپلم تا ۳۱ مرداد ۹۸ می‌توانند در کنکور سراسری شرکت کنند.

پذیرش در رشته‌های پرمتقاضی براساس آزمون است و رشته‌های کم متقاضی و شهریه‌پرداز در دانشگاه‌های پیام‌نور و غیرانتفاعی و آزاد اسلامی به صورت جداگانه منتشر شده است.

متقاضیان ادامه تحصیل در رشته‌های بدون آزمون تا ششم شهریور ۹۸ فرصت دارند که این رشته‌ها انتخاب کنند. فرصت انتخاب این رشته‌ها به دلیل مشخص‌شدن نتیجه کنکور سراسری طولانی در نظر گرفته شده است. در رشته‌های بدون آزمون امکان پذیرش ۵۵۰ هزار نفر وجود دارد.