سقف وام شهریه سال تحصیلی آینده دانشگاه ها افزایش یافت

با تصمیم هیات امنای صندوق رفاه دانشجویان، سقف وام شهریه و ضروری برای سال تحصیلی آینده افزایش یافت.
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۱۸
سقف وام شهریه سال تحصیلی آینده دانشگاه ها افزایش یافت
به گزارش روز دوشنبه خبرنگار گروه دانشگاه ایرنا، جلسه هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویان با حضور منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
یکی از دستور جلسه های مهم این هیات امنا، پیشنهاد افزایش سقف برخی از وام های دانشجویی برای سال تحصیلی آینده بود که با موافقت اعضا، تصویب شد.
بر این اساس، رقم برخی وام های دانشجویی افزایش یافت که به این شرح است :
وام ضروری برای تمام مشمولان طبق قانون صندوق رفاه دانشجویان با 67 درصد افزایش از 600 هزار تومان به یک میلیون تومان رسید.
وام شهریه در مقطع کاردانی و کارشناسی با 50 درصد افزایش از 500 هزار تومان به 750 هزار تومان افزایش یافت.
وام شهریه در مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته با 30 درصد افزایش از یک میلیون و 150 هزار تومان به یک میلیون و 500 هزار تومان و وام شهریه مقطع کارشناسی ارشد پیوسته با 43 درصد افزایش از 700 هزار تومان به یک میلیون تومان رسید.
در مقطع دکتری حرفه ای، این وام 30 درصد افزایش را تجربه کرد و از یک میلیون و 150 هزار تومان به یک میلیون و 500 هزار تومان افزایش یافت.
وام شهریه مقطع دکتری تخصصی پیوسته 50 درصد افزایش یافت و از 500 هزار تومان به 750 هزار تومان و وام شهریه مقطع دکتری تخصصی ناپیوسته با 40 درصد افزایش از 2 میلیون و 500 هزار تومان به 3 میلیون و 500 هزار تومان رسید.