نتایج کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان

نتایج کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد(استعدادهای درخشان) رشته‌های غیرپزشکی و پزشکی اعلام شد.
سه‌شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ ساعت ۱۶:۴۷
نتایج کارشناسی ارشد بدون آزمون استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد
به گزارش مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان رشته‌های غیر پزشکی و پزشکی سال 97 و فارغ‌التحصیلان رتبه اول مقطع کارشناسی که در انتخاب رشته دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ارشد شرکت کرده‌اند، اعلام شد.
داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتایج آزمون خود اطلاع یابند.
پذیرفته‌شدگان این دوره می‌توانند در روز چهارشنبه اول اسفند ماه به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده‌اند، مراجعه و برای اطلاع از شرایط و ضوابط می‌توانند راهنمای ثبت‌نام که در سامانه این مرکز به نشانی sanjesh.iau.ac.ir قرار گرفته است را مطالعه کنند.