اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون کارشناسی ناپیوسته علوم پزشکی

چهارشنبه , ۰۱ اسفند ۱۳۹۷ ساعت ۱۹:۰۳

از سوی دانشگاه آزاد اعلام شد؛

اعلام نتایج انتخاب رشته آزمون کارشناسی ناپیوسته علوم پزشکی

نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال ۹۷ به منظور پذیرش در رشته محل‌های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش گروه  علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی ناپیوسته سال ۹۷ به منظور پذیرش در رشته محل‌های گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اعلام شد.

کلیه داوطلبانی که در انتخاب رشته آزمون کارشناسی ناپیوسته به منظور پذیرش در رشته محل‌های گروه علوم پزشکی شرکت کرده‌اند می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.net از نتیجه خود اطلاع یابند.

پذیرفته‌شدگان این دوره می‌توانند در روز شنبه ۴ اسفندماه به واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی که در آن پذیرفته شده‌اند، مراجعه کنند.

همچنین جهت اطلاع از شرایط و ضوابط می‌توانند راهنمای ثبت‌نام را که در سامانه این مرکز به آدرس sanjesh.iau.ac.ir قرار گرفته است مطالعه کنند.