دوشنبه , ۱۲ آذر ۱۳۹۷ ساعت ۰۶:۰۰

امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در کنکور دوره دکتری ۹۸

مهلت ثبت‌نام در کنکور دوره دکتری ۹۸ روز دوشنبه ۱۲ آذرماه از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به پایان می‌رسد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ، ثبت‌نام در آزمون دوره دکتری نیمه‌متمرکز سال ۹۸ از روز سه‌شنبه ششم آذرماه آغاز شد و تا پایان روز دوشنبه ۱۲ آذرماه ادامه دارد.

متقاضیان این آزمون برای ثبت‌نام باید به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند و در صورت واجد شرایط بودن ثبت‌نام کنند.

آزمون دوره دکتری در ۷ گروه آزمایشی و ۲۴۵ کدرشته در روز جمعه سوم اسفندماه ۹۷ برگزار خواهد شد.

هزینه ثبت‌نام در این آزمون ۶۰۰ هزار ریال است و داوطلبان می‌توانند منحصراً در یک رشته مرتبط ثبت‌نام کنند.

آزمون دکتری برای پذیرش دانشجو در دوره‌های روزانه و شبانه دانشگاه‌های دولتی و غیردولتی، مؤسسات آموزش عالی غیردولتی و غیرانتفاعی، پیام‌نور، دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.