نتایج نهایی ذخیره رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

دوشنبه , ۲۳ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۰۷:۱۸
آموزشی و پژوهشی

نتایج نهایی ذخیره رشته‌های پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد

نتایج نهایی ذخیره رشته‌های پزشکی ۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج نهایی ذخیره رشته‌های پزشکی ۱۳۹۷ دانشگاه آزاد اسلامی صبح امروز در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد.

پذیرفته‌شدگان رشته‌های پزشکی از روز سه‌شنبه ۲۴ تا یکشنبه ۲۹ مهرماه جاری فرصت دارند به واحدهای مربوطه مراجعه کنند و در روز دوشنبه ۲۳ مهرماه از مراجعه به واحدها خودداری کنند.

کارنامه داوطلبان یک هفته پس از اعلام نتایج در سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی منتشر خواهد شد.