31 اردیبهشت آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره فارابی

:::آرشیو:::

31 اردیبهشت آخرین مهلت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره فارابی

جشنواره فارابی

فرآیند برگزاری دهمین دوره جشنواره فارابی ویژه علوم انسانی آغاز شده است و متقاضیان تا ۳۱ اردیبهشت ماه می‌توانند آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دهمین دوره بین‌المللی جشنواره فارابی قرار است زمستان سال ۹۷ برگزار شود. این جشنواره دارای ۱۴ گروه علمی و تخصصی است و برای اولین بار در این دوره دو جایزه ویژه اخلاق و تربیت و مطالعات میان رشته‌ای اعطا می‌شود.

تمامی آثاری که از ابتدای فروردین ماه سال ۱۳۹۴ تا پایان اسفندماه ۱۳۹۶ پایان یافته‌ و یا منتشر شده باشند، امکان شرکت در این دوره از جشنواره را دارند.

هدف از برگزاری این جشنواره بسترسازی تولید دانش علوم انسانی و اسلامی، ایجاد نگرش مثبت به علوم انسانی و ضرورت‌های استفاده از آن در تبیین پدیده‌های انسانی، معرفی نقش علوم‌انسانی در توسعه دانش بشری، مدیریت اجتماع و تمدن‌سازی در گذشته و اکنون، فرصت‌سازی برای عرضه نظرات و نقد آنها و تقویت و توسعه ایده بازنگری علوم انسانی در ایران و جهان اسلام است.

بازنمایی توان علمی ایران و جامعه اسلامی در حوزه علوم انسانی اسلامی و کمک به تبیین اهمیت، کارکرد و نقش موثر علوم انسانی در فرآیند برنامه‌ریزی و سیاستگذاری ملی و بین‌المللی از دیگر اهداف این جشنواره است.