شرايط تحويل مدارك موقت و دانشنامه پايان تحصيلات كليه رشته ها

کد : 333بازدید 3404 بار

شرايط تحويل مدارك موقت و دانشنامه پايان تحصيلات كليه رشته ها

1- تحويل گواهينامه موقت منوط به تسويه حساب كامل با دانشگاه مي باشد

2- تحويل گواهينامه موقت براي مقاطع كارشناسي ناپيوسته و كارشناسي ارشد ناپيوسته منوط به نداشتن تعهد خاصي براي مقطع قبلي مي باشد.

3- هنگام تحويل مدرك فارغ التحصيلي، ارائه كارت شناسائي ( كارت ملي ويا اصل شناسنامه) الزامي است.

4- تحويل مدرك صرفاً به شخص فارغ التحصيل انجام خواهد شد و در غيراينصورت فارغ التحصيل با مراجعه به يكي از دفاتر اسناد رسمي مي توانند به ديگري براي تحويل مدرك ، وكالت رسمي دهد ، كه دراينصورت وكيل با ارائه اصل وكالت نامه و تصوير آن و با ارائه كارت شناسائي، مدرك قابل تحويل مي باشد.

5- فارغ التحصيلان كه از شرايط بورسيه استفاده كرده اند هيچگونه مدركي به آنها تحويل نمي گردد و مدارك صرفاً براي سازمان بورس كننده ارسال مي گردد.

شرايط تحويل مدرك به فارغ التحصيلان مشمول علاوه بر مدارك بالا ملزم به ارائه يكي از مدارك ذيل نيز مي باشند.

1- اصل كارت پايان خدمت و يك برگ تصوير آن

2- كارت معافيت دائم يا موقت ( اعتبار معافيت موقت نمي بايستي تمام شده باشد) به همراه يك برگ تصوير آن .

3- گواهي اشتغال به خدمت در وزارت بهداشت و آموزش پزشكي – آموزش و پرورش – سازمان كشتيراني جمهوري اسلامي ايران- آموزشگاه فنون هواپيمائي در ارتباط با متعهدين خدمت در سازمان مذكور.

4- گواهي از نيروهاي نظامي و انتظامي مبني بر استخدام در نيروهاي مذكور.

5- گواهي اشتغال به خدمت دوره ضرورت از نيروهاي نظامي و انتظامي بدون قيد غيبت

6- گواهي اشتغال به تحصيل در مقطع دانشگاهي بالاتر.

7- اصل برگه اعزام به خدمت بدون مهر غيبت و در مدت اعتبار آن به همراه يك برگ تصوير آن.

8- گواهي هاي صادره از سوي سازمان وظيفه عمومي يا معافيت وظيفه عمومي فرماندهي انتظامي استانها.(مبني بر معافيت هاي خاص و يا آماده نبودن كارت پايان خدمت)

شرايط تحويل دانشنامه پايان تحصيلات

1- ارائه گواهي تسويه حساب از صندوق رفاه دانشگاه براي فارغ التحصيلان كه از وام كوتاه مدت بعد از فراغت از تحصيل استفاده كرده اند.

2- ارائه اصل گواهينامه موقت ( در صورتيكه مدرك موقت تحويل آنها شده باشد) در غيراينصورت تحويل دانشنامه منعي نداشته باشد با ارائه مدارك لازم ذكر

شده براي تحويل گواهينامه موقت ، دانشنامه به آنها تحويل خواهد شد.

ارتباط با کاربران

نام شما:

ایمیل شما:

تمامی حقوق این سایت متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمیرم است    آدرس دانشگاه | نقشه هوایی دانشگاه شماره های تماس | ارتباط مستقیم با رئیس واحد